На Паску комендантська година діятиме без змін

image
25 Квітня 2024, 22:21
Поділитися:

Про це 25 квітня повідомив начальник Бориспільської районної військової адміністрації Київської області Руслан Дяченко під час зустрічі з духовенством Бориспільщини за участі керівників силового блоку Бориспільського району. Відповідну інформацію оприлюднили на офіційній сторінці Бориспільської РВА у мережі Фейсбук.

Зокрема, на зустрічі йшлося і про вжиття заходів безпеки під час відзначення свята Великодня християнами східного обряду.

Руслан Дяченко закликав присутніх відповідально поставитися до безпеки прихожан та вжити відповідних заходів. Також він наголосив на тому, що у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня комендантська година діятиме без змін — з 00:00 до 5:00 години. Під час комендантської години богослужіння мають проводитися у онлайн-режимі за закритими дверима. Відвідати храми можливо буде лише після закінчення комендантської години, а у разі повітряної тривоги – обов’язково спускатися в найближче укриття.

Правоохоронні органи під час Великодніх свят працюватимуть у посиленому режимі та стежитимуть за громадським порядком біля місць проведення богослужінь.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама