На озері Алмазне заарештували техніку “піщаних піратів”

image
16 Вересня 2019, 12:15
Поділитися:

Поліція заарештувала на озері Алмазне техніку, якою незаконно видобували пісок.

Це сталося завдяки активній позиції мешканців Деснянського району та керівництва райдержадміністрації.

У РДА зазначили, що техніка арештована і направлена на штрафмайданчик для тимчасового зберігання, та в цілодобовому режимі на озері продовжує чергувати патруль Муніципальної варти та Патрульної поліції.

Працівники профільних відділів Деснянської РДА також здійснюють періодичний моніторинг території біля озера Алмазне. У райдержадміністрації подякували небайдужим деснянцям за активну позицію.

Як наголошують у Деснянській РДА, за інформацією представника Державного агентства водних ресурсів України, вивіз піску з території озера не передбачений договором.

Громада очікує на ваше рішення. Звертаюся до слідчого по цій справі з проханням в найкоротший термін надати правову оцінку цим документам та публічно доповісти про стан справ. Ми очікуємо на вашу доповідь, – зазначив в.о. голови Деснянської РДА Сергій Снопков.

Прокурор запропонував представникам Державного агентства водних ресурсів України та ТОВ «Сабулум трейд» надати свідчення з цього приводу слідчому. Слідчий зобов’язався детально вивчити документи справи та через два тижні надати інформацію.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ