На останній зимовій сесії Київрада розгляне понад 500 питань

image
27 Лютого 2019, 18:24
Поділитися:

Київська міська рада 28 лютого збереться на свою останню у цьому зимовому сезоні сесію.

Проект порядку денного пленарного засідання VIII сесії Київської міської ради VІІІ скликання, що відбудеться 28.02.2019, опублікований на офіційному сайті Київради.

Згідно документу, депутати планують розглянути 538 питань, які заявлені у порядку денному.

Більшість із них – понад 480 – присвячені земельній темі. Мова іде про приватизацію та виділення земельних ділянок різним громадянам та організаціям.

Серед інших важливих питань, які будуть розглядати депутати, – затвердження правил користування міським наземним пасажирським транспортом, зміни до правил паркування, скасування старих правил виклику до населення швидкої допомоги.

Також планується затвердження “Міської цільової програми соціальне партнерство” на 2019-2021 роки, внесення змін до Міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2019-2021 роки, а також створення дитячо-юнацької спортивної школи з хокею “Сокіл”.

Крім того на сесії будуть розглядатися питання комунального господарства столиці, зокрема планується прийняття рішення щодо збільшення статутного капіталу Комунального підприємства “Київтеплоенерго”.

Також планується введення мораторію на вирубку зелених насаджень у межах Києва та створення кількох нових скверів у різних районах міста.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniykiev.com.ua

Джерело: Вечірній Київ