На Олександрійському бульварі дерево впало на машину

image
21 Лютого 2019, 11:46
Поділитися:

Близько 9 години ранку біля ЗОШ №7 тополя впала на машину, що стояла на проїжджій частині бульвару Олександрійському, очікуючи на зелене світло світлофора. На щастя, водій не постраждав. Пошкоджено дах автівки. Рух на відрізку від вул. Водопійна до вул. Гончара перекрито. Зупинено рух тролейбусів. Проводиться ліквідація аварії та пошкоджених електропроводів, світлофора.

mach 3

Автобус №22 спробував об’їхати через алею, але загруз у вологому грунті

«Я стояв на світлофорі, попереду мене стояла машина. Піднімаю голову і тільки бачу, як на мене падає дерево. Я пригнувся в машині. Але нас врятувало те, що дерево впало на провода і тому сила удару зменшилася, електропровода його підняли трохи. Інакше б таке дерево нас зім’яло своєю вагою. Мені потрібно щоб міська влада, яка має займатися вирубкою таких дерев, компенсувала збитки», – розповів Руслан, водій машини, на яку впало дерево.

mach 4

«Щоб запобігти таким ситуаціям, потрібно знімати всі аварійні дерева. У нас виділені кошти на цей рік, але їх недостатньо. Тополя, яка простояла більше 30 років, уже віджила свій термін. Тут на алеї майже всі дерева такі аварійні. Всі питання щодо компенсації водію в такому випадку будуть вирішуватися у встановленому законом порядку»,- розповів Олег Савченко, начальник Департаменту житлово-комунального господарства БМР.

mach 5

 



Джерело: БЦ-News: новини Білої Церкви / Белая Церковь — БЦ News — БЦ News