На окружній під Броварами позашляховик на швидкості «влетів» у фуру. Є загиблі (ВІДЕО)

image
29 Квітня 2019, 14:08
Поділитися:

У неділю, 28 квітня, під Києвом у Броварах сталася смертельна аварія за участю двох автомобілів. Volkswagen Amarok на швидкості влетів в фуру і розгорнув її поперек дороги. Водій позашляховика помер на місці.

Інцидент трапився близько 21:20. Про це повідомляє «Інформатор», який  побував на місці події.

 

За словами правоохоронців, Volkswagen рухався на великій швидкості по вулиці Москаленка в Броварах. Водій виїжджав на Броварську окружну та влетів у фуру, яка їхала у бік Києва. Від удару вантажний автомобіль розвернуло на 90 градусів. Він практично повністю перекрив проїжджу частину причепом і зніс відбійник.

Водій фури повідомив, що їхав по Броварській окружній, не перевищуючи швидкість. І в якийсь момент в нього з величезною швидкістю врізався позашляховик. Уникнути зіткнення було неможливо. Amarok розвернуло на 180 градусів, а вантажне авто – поперек дороги.

 

На жаль, чоловік за кермом Volkswagen помер від отриманих травм до приїзду «швидкої». Від його машини фактично не залишилося живого місця. Водій фури відбувся переляком і знаходився в шоковому стані. Його транспорт також значно постраждав. А на причепі залишилися сліди крові від загиблого водія.

Рух на даній ділянці дороги був ускладнений. Автомобілям доводилось проїжджати по вузькому коридорі (по ширині менше однієї смуги). На місці працювали кілька нарядів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, «швидка» і дорожня служба. Причини інциденту встановить слідство.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed