На одній з ключових трас Київщини знов відкрито рух мостом через річку Ірпінь

image
19 Червня 2023, 15:49
Поділитися:

19 червня 2023 г. 15:47

На дорозі Р-04 Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка відкрили рух мостом через річку Ірпінь. Це третій капітально відбудований міст, раніше зруйнований через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Про цеKВ довідалась з повідомлення Служби відновлення і розвитку інфраструктури Київської області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Цей п’ятдесятиметровий міст є важливою логістичною ланкою, адже забезпечує пряме сполучення Фастова з Бишевим та Києвом. Поки в країни триває війна, транспортне сполучення відіграє одну з основних функцій у життєзабезпеченні країни. Тому біля ключових мостів, які були зруйновані чи пошкоджені торік ми, в першу чергу, робили тимчасові переправи та об’їзди, далі вже – капітальне відновлення”, – сказано в повідомленні від імені начальника Служби відновлення у Київській області (її очолює Руслан Ничік).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що новий міст “повністю відповідає сучасним параметрам навантаження”, має дві смуги руху, тротуари, нове бар’єрне та перильне огородження.

Згідно повідомлення, у Київській області “було зруйновано 24 штучні споруди, зведено 20 тимчасових переправи та капітально відбудовано вже три мости”.

Читайте: На Київщині відновлюють мости через річки Ірпінь та Здвиж

Фото: Facebook, Служба відновлення і розвитку інфраструктури Київської області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона