На Обухівщині затримали чоловіка, який розстріляв фермера через борги (відео)

image
11 Січня 2023, 11:11
Поділитися:

11 січня 2023 г. 11:05

У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який 9 січня в селі Барахти розстріляв автомобіль місцевого підприємця. Чоловік в авто загинув на місці. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника ГУ поліції Київської області Андрія Нєбитова та інформації пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Холоднокровно розстріляв фермера через борги. В Обухівському районі житель села Барахти позбавив життя 74-річного місцевого підприємця”, – повідомив Нєбитов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомили в ГУ Нацполіції Київщини, 70-річний зловмисник позбавив життя підприємця, який привіз борг, але зловмисник почав вимагати відсотки.

Під час суперечки нападник дістав рушницю та почав стріляти по автомобілю знайомого. Чоловік загинув на місці. Поліцейські затримали стрільця та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Обухівського управління поліції Київщини за фактом умисного вбивства [ч.1 ст.115 ККУ] повідомили про підозру фігурантові.Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у столиці судом оголошено обвинувальний вирок 56-річному чоловіку за фактом умисного вбивства. Зловмисник силоміць перекинув жінку через балкон на сьомому поверсі будинку. Його засуджено до 10 років позбавлення волі

Читайте: Правоохоронці затримали двох іноземців, які планували вбивство громадянина в Ірпені

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона