На Обухівщині чоловік з мисливської рушниці поранив жінку з дитиною на руках

image
13 Вересня 2020, 01:51
Поділитися:



Упродовж двох діб оперативники, працівники превенції провели огляд прилеглих територій, відпрацювали населені пункти у діаметрі 2-х кілометрів, здійснили подвірний обхід, опитали жителів та їхніх гостей, встановили та опитали свідків та очевидців цієї події.

Завдяки вжитим заходам поліцейським вдалось встановити особу стрілка. Ним виявився 40-річний киянин, що приїхав у село до друга на рибалку. Правоохоронці вилучили у нього зброю – мисливську рушницю МКМ 7,62 та дозвільні документи.

Порушника доставлено до Обухівського відділу поліції для встановлення всіх обставин події. Він зізнався у скоєному, надав правдиві покази.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.





Source link