На обслуговування системи відеоспостереження Київщини КОДА готова витратити 15 млн гривень

image
23 Травня 2023, 19:45
Поділитися:

23 травня 2023 г. 19:43

“Правоохоронний” Департамент Київської обласної державної адміністрації (КОДА) хоче замовити обслуговування системи відеоспостереження у столичному регіоні. Для цього оголошено тендер.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Департамент цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами КОДА готовий заплатити 15 млн гривень за послуги з ремонту і технічного обслуговування аудіовізуального та оптичного обладнання.

Конкретно йдеться про обслуговування та поточний ремонт Інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики Київської області.

Відкриті торги з особливостями призначені на 26 травня 2023 року, а договір має бути укладений на строк до кінця року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходитимуть з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічні закупівлі.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у квітні витрачав Васильків

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона