На обробку доріг використали 6657 тон піщано-соляної суміші

image
24 Грудня 2020, 10:40
Поділитися:

24 грудня проїзд автомобільними дорогами Київської області вільний. Для забезпечення безпечного проїзду протягом минулої доби працювало 211 одиниць техніки. Про це повідомили в департаменті регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Дороги оброблялись протиожеледними матеріалами. Зокрема, було використано 6657 тон піщано-соляної суміші. З них: 4508 тон на обробку доріг загального користування державного значення, 2149 тон – на дороги місцевого значення.

Наразі підрядними дорожніми організаціями продовжується виконання заходів по забезпеченню безпечного проїзду автошляхами області в зимовий період: очистка та обробка покриття протиожеледними матеріалами.

Звертаємось до водіїв з проханням  надавати в русі перевагу спецтехніці,  неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції під час руху.

Нагадаємо, у зв’язку з погіршенням погодних умов очільник обласної державної адміністрації Василь Володін закликав жителів Київщини утриматись від поїздок на власних авто.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація