На Майдані Незалежності відкрилася книгарня бестселерів

image
7 Жовтня 2019, 11:35
Поділитися:

У приміщенні Головпоштамту (вул. Хрещатик, 22) відкрилася книгарня від інтернет-магазину Yakaboo.  Це перший офлайн-магазин компанії, створений до 15-річчя з її дня народження.

Саме приміщення невелике – усього  37 м². У книгарні можна придбати топи продажів та новинки Yakaboo, а також зручно забрати своє замовлення з сайту yakaboo.ua в центрі міста.


В асортименті книгарні бестселерів – художня література, сучасна українська проза, іноземна література, путівники, книжки про суспільство, саморозвиток, бізнес, економіку, виховання дітей, психологію, видання для дітей. Також є оригінальна література англійською мовою.


У залі встановлено монітор з доступом до сайту yakaboo.ua, де всі охочі можуть перевірити наявність їхньої бажаної книги, більше дізнатися про неї та відразу ж зробити замовлення на місці, у разі потреби звернувшись до консультантів. 

– Для нас перша офлайн-книгарня — це історія про розвіртуалізацію з нашим клієнтом, сервісність і розвиток ринку, — зазначив генеральний директор Yakaboo Іван Богдан. — Ми бачимо, що зараз в Україні недостатньо книгарень і більшість з них обмежені в асортименті. В основу ж нашої книгарні закладена унікальна бізнес-модель. Унікальність її полягає в тому, що клієнт отримує доступ до багатотисячного асортименту на 37 м². Книгарня бестселерів Yakaboo — це вікно у світ, де клієнт отримує все, що забажає. 

Режим роботи книгарні: пн-пт: 08.00-20.00,  сб: 09.00-19.00, нд: 10.00-18.00

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ