На Київщиині відкрили навчально-практичний центр слюсарного напряму

image
13 Січня 2020, 12:26
Поділитися:

11 січня на базі Державного навчального закладу «Сквирське вище професійне училище» відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за шістьма професіями слюсарного напряму. Це вже одинадцятий навчально-практичний центр, що функціонує в закладах професійно-технічної освіти Київської області.

Навчально-практичний центр створений за рахунок коштів з державного бюджету, виділених для проведення модернізації та оновлення матеріально-технічної бази, з обласного бюджету та спеціального фонду закладу освіти. Загалом інвестовано більше 700 тисяч гривень.

Такі сучасно обладнані, новітні навчально-практичні центри дозволять значно підвищити якість професійної підготовки здобувачів освіти, здійснювати стажування та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання та викладачів закладів професійно-технічної освіти області, перепідготовку незайнятого населення, проводити навчання за модульними програмами, а головне – забезпечать регіональний ринок праці висококваліфікованими, конкурентоспроможними робітничими кадрами.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація