На Київщині знеструмлення внаслідок негоди фіксуються у п’яти районах

На Київщині знеструмлення внаслідок негоди фіксуються у п’яти районах
28 Жовтня 2023, 17:04
Поділитися:

28 жовтня 2023 г. 17:03

У Київській області сильний вітер повалив багато дерев та пошкодив конструкції будівель, які у свою чергу рвуть електромережі що призводить до знеструмлень споживачів. Найбільше відключень через негоду фіксується в Бориспільському, Броварському, Бучанському, Фастівському та Обухівському районах.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ДТЕК “Київські регіональні електромережі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з інформацією енергетиків, за першу половину доби, 28 жовтня, пошкоджено 305 ліній 10 кВ та 7 351 трансформаторна підстанція. Найбільше відключень фіксується у п’яти районах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На ліквідацію аварій максимально мобілізовані всі сили, зазначили у ДТЕК, працює 117 бригад енергетиків. Водночас погодні умови поки залишаються вкрай складними, що затримує темпи відновлювальних робіт

Мешканців Київщини закликали бути уважними й обережними через масове падіння дерев та обриви проводів. Не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до ліній електропередачі.

Нагадаємо, на Київщині в суботу, 28 жовтня, дощова погода та сильний вітер до 25 м/с, призвели до аварій на електромережах. Станом на ранок без світла залишились 88 353 родини, більш за все постраждали Обухівський, Фастівський та Бучанський райони.

Читайте: В Обухові на Київщині через падіння дерева сталася ДТП, постраждав водій (фото)

Фото: ДТЕК

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона