На Київщині збільшують темпи вакцинації проти коронавірусу

image
4 Червня 2021, 15:39
Поділитися:

4 июня 2021 г. 15:27

На Київщині від коронавірусу загалом уже провели 70 280 щеплень. Упродовж безпосередньо минулої доби вакцинувались більше чотирьох тисяч осіб. При цьому вакцинальну кампанію продовжують проводити як на буднях, так і на вихідних.

Про це KV дізналася з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА) із посиланням на голову КОДА Василя Володіна.

“Вакцинація від COVID-19 залишається пріоритетним завданням. Чим динамічніше ми будемо проводити кампанію з імунізації проти COVID-19, тим більше наших жителів будуть захищеними від серйозних наслідків цієї хвороби. Тож посилено працюємо в цьому напрямі, і вже 63 452 людини в регіоні отримали першу дозу вакцини. А 6 828 людей – по дві дози”, – зазначив Василь Володін.

в Телеграм

Він уточнив, що наразі Київщина має в наявності 56 444 доз вакцини CoronaVak / Sinovac і ще 3 432 дози вакцини Comirnaty / Pfizer. Тож вакцинація представників цільових груп продовжуватиметься.

У КОДА нагадали, що Міністерство охорони здоров’я України зареєструвало вакцину проти COVID-19 AstraZeneca для екстреного медичного застосування. Це вакцина, розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca, яка виробляється в Італії і має торговельну назву AstraZeneca.

Фото: КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона