На Київщині затвердили програму розвитку освіти до 2026 року

image
24 Червня 2022, 14:19
Поділитися:

24 червня 2022 г. 14:06

Вчора, 23 червня, під час позачергового засідання сесії Київської обласної ради депутати затвердили Програму розвитку системи освіти в регіоні. В першу чергу вона передбачає відновлення матеріально-технічної бази в пошкоджених та зруйнованих закладах.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Програма передбачає заходи з реформування системи освіти, розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі, а також створення сучасних навчально-практичних центрів у закладах професійно-технічної освіти”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У КОВА зауважили, що в першу чергу Програма розвитку системи освіти Київської області передбачає відновлення матеріально-технічної бази в пошкоджених та зруйнованих закладах.

Йдеться про об’єкти, які перебували на територіях, окупованих військами рф а також ті, які постраждали внаслідок бойових дій. Зокрема ці заклади забезпечать новими меблями, комп’ютерним та мультимедійним обладнанням, СТЕМ-лабораторіями, а також оновленим обладнанням для харчоблоків.

Нагадаємо, 23 червня на сесії Київської обласної ради депутати прийняли дві програми, що допоможуть швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок внаслідок війни.

Читайте: На Київщині в Загальцях відбудують зруйновані рашистами школу та дитячий садочок

Фото: КОДА

КиївВлада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона