На Київщині затримали водія, який на смерть збив велосипедиста та втік з місця ДТП

image
23 Липня 2023, 16:19
Поділитися:

23 липня 2023 г. 16:01

У Березані Київської області автомобіль збив велосипедиста, від отриманих травм постраждалий помер. Кермувальник авто, який за попередніми даними був напідпитку, втік з місця аварії. Згодом винуватця ДТП затримали у Бориспільському районі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Київський області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що винуватцем аварії у Березані став 44-річний водій. Правоохоронці з’ясували, що кермувальник легковика, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на велосипедиста. Після чого правопорушник зник з місця події.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Велосипедист від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Поліцейські розшукали та затримали винуватця ДТП у Бориспільському районі.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 2 ст. 286-1 ККУ). Зловмиснику загрожує до 8 років за гратами з позбавленням права керувати транспортним засобом до 8 років.

Нагадаємо, у Київській області суд обрав запобіжний захід учаснику ДТП, внаслідок якої одна дитина загинула, ще дві травмувалися. Попередньо, водій автомобіля був напідпитку, після госпіталізації він втік і переховувався від слідства. Керманича затримали та взяли під варту без альтернативи застави.

Читайте: Від початку року на Київщині сталося понад семисот ДТП з потерпілими

Фото: ГУ Нацполіції в Київський області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона