На Київщині затримали сутенера, який вивозив жінок на “роботу” в Ізраїль

image
18 Серпня 2023, 11:11
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 11:05

Поліцейські Київщини викрили зловмисника, який вербував жінок для заняття проституцією в Ізраїлі. Чоловік шукав дівчат з уразливим станом і потребою в грошах та організовував їх виїзд “на роботу”. Щоденний заробіток організатора становив понад півтори тисячі доларів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“41-річний організатор розміщував оголошення в Telegram-каналах про роботу для українок віком від 18 до 35 років для заняття проституцією в Ізраїлі. Користуючись уразливим станом та потребою в грошах, чоловік вербував дівчат”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нєбитов зазначив, що також зловмисник допомагав з оформленням документів для виїзду за кордон. При цьому щоденний заробіток “благодійника” становив понад 1,5 тис. доларів.

Як повідомляється, працівники управління міграційної поліції на одному з прикордонних пунктів пропуску Львівської області завадили вивезенню громадянки України для надання послуг сексуального характеру.

Фігуранта затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до 12 років тюрми.

Нагадаємо, поліцейські Київщини викрили злочинне угруповання сутенерок. Організувала незаконний бізнес 38-річна мешканка Бориспільщини. Вартість секс-послуг кожної становила 3,5-5 тисяч гривень за годину та 18-20 тисяч гривень за добу.

Читайте: На Київщині судитимуть 7 учасників группи, які налагодили бізнес з надання послуг сексуального характеру

Фото: Телеграм Андрія Нєбитова

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона