На Київщині за вимагання 10 тисяч доларів неіснуючого боргу судитимуть банду рекетирів

image
12 Січня 2023, 13:29
Поділитися:

12 січня 2023 г. 13:24

У Київській області прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб, які у Переяславі вимагали гроші від приватних підприємців. Свої вимоги троє підозрюваних “аргументували” погрозами розправи з сім’ями, вбивством та застосовували фізичну силу.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з повідомленням, розслідуванням встановлено, що троє мешканців Київської області, які відносять себе до кримінального кола, вимагали неіснуючій борг від приватних підприємців Переяслава.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що погрожуючи потерпілим та членам їх родин фізичною розправою і вбивством, зловмисники застосовували до потерпілих фізичну силу та пред’явили до них вимогу сплатити 10 тис. доларів.

“За процесуального керівництва Київської обласної та Броварської окружної прокуратур скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох мешканців Київщини за фактом вимагання грошових коштів від приватних підприємців за попередньою змовою групою осіб поєднаного з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я (ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 189 КК України)”, – повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, Оболонською окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно 38-річного забудовника одного із приміських ЖК та його 28-річної спільниці за фактом вимагання неіснуючого штрафу із власника квартири.

Читайте: На Київщині засуджено чоловіка, який пропонував винагороду прокурору за сприяння у вилові риби у Чорнобильській зоні

Фото: Київська обласна прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона