На Київщині за минулий рік у ДТП постраждали понад 200 дітей

image
12 Січня 2023, 10:52
Поділитися:

12 січня 2023 г. 10:46

На автодорогах Київської області впродовж минулого року постраждали 212 дітей, восьмеро юних українців загинули. Усього з 1 січня до 31 грудня 2022 року зареєстровано 186 дорожньо-транспортних пригод (ДТП), в яких були травмовані неповнолітні.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Патрульні нагадали основні правила, як вберегти свою дитину від травмувань на дорозі:

Подбайте про безпеку дитини в салоні авто — користуйтесь автокріслом або паском безпеки. Пристібаючи дитину ви, першою чергою, турбуєтесь про неї.

Беріть дитину за руку, якщо переходите проїзну частину.

Час від часу нагадуйте дитині основні правила дорожнього руху: не гратись на дорозі, не вибігати раптово на неї, не зупинятись посеред дороги тощо.

Зробіть звичкою користування світлоповертаючими елементами — деталь на одязі, браслет чи брелок виділить вашу дитину в темну пору доби.

Коли ви за кермом, постійно спостерігайте за дорожньою обстановкою та аналізуйте дорожні ситуації, а помітивши поблизу дитину — знизьте швидкість.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо: у Київській області протягом 2022 року на автодорогах зафіксовано 9282 дорожньо-транспортних пригод (ДТП). Також в автопригодах за рік травмувалося 1551 людей, а 183 осіб загинуло.

Читайте: У Софіївській Борщагівці в темну пору доби автомобіль збив підлітка на пішохідному переході

Фото: Патрульна поліція Київської області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона