На Київщині з незаконного обігу вилучили 28 т дизельного палива, – ФОТО

image
15 Червня 2023, 11:17
Поділитися:

У Київській області детективи Територіального управління БЕБ спільно зі співробітниками поліції вилучили з незаконного обігу 28 тонн дизельного пального.

Про це розповіли в пресслужбі ТУ БЕБ на Київщині.

На Київщині викрили групу осіб, яка займалась незаконним продажем дизпалива, ТУ БЕБ у Київській області

Ще більше новин в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій тп нічого не пропустити.

Співробітники Бюро економічної безпеки України провели невідкладні обшуки вантажного автомобіля який транспортував речовину схожу на дизпаливо. Правоохоронці вилучили вантажний автомобіль з цистерною, відповідні зразки рідини направили на експертизу. Висновки експертів підтвердили, що речовина, яку вилучено у транспортному засобі є дизельним пальним, – йдеться в повідомленні.

Орієнтовна вартість вилученого становить понад 2 млн гривень.

У ході досудового розслідування встановлено, що службові особи товариства, здійснювали незаконне транспортування пального з метою його подальшого збуту. Детективи БЕБ з’ясували, що у згаданого товариства відсутня ліцензія на право торгівлі паливом.

На Київщині викрили групу осіб, яка займалась незаконним продажем дизпалива, ТУ БЕБ у Київській області

На Київщині викрили групу осіб, яка займалась незаконним продажем дизпалива, ТУ БЕБ у Київській області

Підприємці, з метою маскування незаконних операції з пальним, вносили завідомо неправдиві відомості до товарно-транспортних накладних та інших супровідних документів. Дизпаливо перевозили під виглядом газового конденсату, який не відноситься до підакцизних товарів. ​

Досудове розслідування триває.

Наразі встановлюється повне коло причетних осіб та деталі схеми пов’язаної із незаконною торгівлею пальним.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Київщині припинили діяльність розгалуженої мережі АЗС, що торгувала контрафактним пальним. Бензин, дизель та обладнання вилучили на майже 11 мільйонів гривень.

Також розповідали про те, що у столиці поліцейські викрили групу шахраїв, які організували роботу підприємств з продажу неіснуючого пального.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua