На Київщині викрили зрадника, який воював проти ЗСУ у складі бандформувань “днр” (відео)

image
13 Січня 2023, 15:08
Поділитися:

13 січня 2023 г. 15:05

У Київській області кримінальна поліція викрила учасника незаконних збройних формувань “днр”. У 2014 році чоловік воював проти ЗСУ, а потім оселився на Білоцерківщині.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника ГУ Нацполіції Київської області Андрія Нєбитова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Нєбитов зауважив, що стабілізаційні заходи, які проводять цілодобово сили оборони області дають свої результати. Він закликав громадян ставитись відповідально і з розумінням до певних обмежень і перевірок. Вони вкрай необхідні для виявлення колаборантів, диверсантів, “мародерів” та інших порушників

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Усім тим, хто після скоєння злочинів швиденько “зняв лати благородного лицаря”, злякався, сховався, і шукає підтримку у соціальних мережах через вигадані дописи запам’ятайте – закон суровий, але справедливий! Тільки дочекайтесь”, – зазначив очільник поліції Київщини.

Нагадаємо, у Київській області контррозвідка Служби безпеки України у результаті багатоетапної спецоперації викрила агента фсб. Завербований мешканець Білої Церкви отримав завдання передавати інформацію про місця розташування та переміщення підрозділів Сил оборони на території регіону.

Читайте: Перед судом постане колаборант із Сумщини, який проводив колони окупантів на Київ (відео)

Фото: телеграм Андрія Нєбитова

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона