На Київщині втопився 14-річний підліток після святкування останнього дзвінка

image
26 Травня 2019, 08:09
Поділитися:

На Київщині втопився 14-річний підліток після святкування останнього дзвінка
Автор Visnik, Опубліковано: Травень 26th, 2019

Підлітки святкували закінчення школи та розпивали алкогольні напої біля озера у Броварах. Учень 9-го класу місцевої школи відійшов від компанії прогулятися та більше його не бачили.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що четверо підлітків відпочивали на берегу озера. 9-класник сказав, що піде до лісу прогулятися і зник.

Першочерговими розшуковими діями із застосуванням службових собак та використанням ехолоту працівниками #ДСНС встановили, що хлопець ходив по лісу та декілька разів купався в озері.

До розшуку зниклого підлітка залучився весь особовий склад Броварського відділу поліції, наряди #ГРПП, дільничних офіцерів поліції, #національна #гвардія. #ювенальна #превенція, громадські формування та кінологи.

Орієнтування про #розшук хлопця розмістили у соціальній мережі#Facebook та серед абонентів мобільного зв’язку у рамках пошукового сервісу.

Хлопця шукали майже добу.

На сьогодні була запланована робота водолазів. Вони й знайшли потонулого хлопця без ознак насильницької смерті в озері в Броварах.

Поліція Київської області

Джерело: Вісник Переяславщини