На Київщині все більше шкіл можуть працювати в умовах «жовтої» зони епіднебезпеки

image
6 Жовтня 2021, 15:21
Поділитися:

На Київщині зростає кількість закладів освіти, які можуть повноцінно працювати в умовах «жовтої» зони епіднебезпеки. Відповідно все більше педагогів у регіоні вакцинуються від коронавірусу.

Про це сьогодні, 6 жовтня, під час брифінгу зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«Щеплення, перш за все, – це єдиний спосіб захистити себе від важких наслідків коронавірусу. Лише за минулу добу маємо в регіоні 13 смертей і понад 400 нових хворих. Тож усі мають розуміти, що епідемія не просто стрімко поширюється, а ще й забирає життя», – звернувся до жителів області Василь Володін.

Станом на сьогодні на Київщині функціонують 1070 закладів освіти, де вакциновано понад 80% працівників. У їх числі – 83,7% дитсадків, 92,7% шкіл і 100% закладів профтехосвіти. Роботу з імунізації педагогів в області продовжують.

Зазначимо: за відсотком щепленого населення Київська область стабільно залишається в лідерах в Україні. Наразі повний курс вакцинації у регіоні пройшли понад 368 тисяч жителів.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація