На Київщині внаслідок зіткнення вантажівки “КАМАЗ” та автомобіля Volkswagen загинув водій (фото)

image
12 Січня 2022, 12:40
Поділитися:

12 января 2022 г. 12:36

Вчора, 11 січня, на Бориспільщині Київської області відбулося ДТП. На автошляху Н-08 автомобіль Volkswagen Passat зіштовхнувся з автомобілем “КАМАЗ”, в результаті один з водіїв загинув.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

Як повідомили в поліції, аварія трапилась 11 січня близько 19:30 години на автошляху Н-08 в селі Мирне.

За попередніми даними, 34-річний місцевий водій вантажівки “КАМАЗ” не надав перевагу в русі легковику Volkswagen Passat, під керуванням 36-річного чоловіка. Внаслідок зіткнення водій Volkswagen Passat з Переяслава від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

в Телеграм

За даним фактом працівниками слідчого управління поліції Київщини відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 9 січня у Бориспільському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Kia Sorento не впорався з керуванням та вилетів з дороги. Внаслідок зіткнення автомобіля з деревом водій та пасажирка були госпіталізовані.

Читайте: На Вишгородщині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув водій-іноземець

Фото: пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона