На Київщині відзначили Міжнародний день сім’ї

image
25 Травня 2019, 20:38
Поділитися:

Голова Київської ОДА Олександр Терещук взяв участь в урочистому святкуванні Міжнародного дня сім’ї, яке відбулось у селі Циблі Переяслав-Хмельницького району.

З метою популяризації родинних відносин, привернення особливої уваги до питань влаштування на виховання в сім’ї дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та з нагоди свята родин «Щастя бути разом» очільник Київщини вручив подарунки прийомним, патронатним і багатодітним родинам.

Олександр Терещук розровів, що в області активно розвиваються сімейні та наближені до сімейних форми виховання. На сьогодні функціонує 69 дитячих будинків сімейного типу та 102 прийомних сім’ї.

«Наш обов’язок як державної влади – захистити права кожної дитини. Тому 2019 рік в Київській області я оголосив Роком дитини. Наразі на особливому контролі – соціальний захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, родин, що опинилися в складних життєвих обставинах. Ми активно працюємо над тим, щоб кожна дитина-сирота, дитина позбавлена батьківського піклування мала власну квартиру або дім. Сьогодні, завдяки децентралізації, до забезпечення таких дітей власним житлом долучились і місцеві органи влади. Впевнений, спільними зусиллями ми зможемо все», – наголосив голова КОДА. 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація