На Київщині відновили вже 4,5 тис. об’єктів, пошкоджених через російську агресію, – ВІДЕО

image
15 Грудня 2022, 10:44
Поділитися:

У Київській області відновлюють зруйновані і пошкоджені росіянами об‘єкти інфраструктури. Загалом вже відновили понад 4,5 тис. об’єктів.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, серед відновлених об’єктів – житлові приватні будинки й багатоповерхівки, навчальні заклади та заклади охорони здоров’я. На локаціях проводили різні види робіт: від заміни пошкоджених вікон до капітального відновлення фасаду і покрівлі.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини.

Наслідки руйнувань вражають, але не менше вражають результати відбудови, – написав Кулеба та опублікував відео з виглядом «до» та «після» кількох ліцеїв в Ірпені й Бородянці та дороги на вулиці Вокзальній у Бучі.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли про те, що міський голова Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували та завершують роботи з відновлення пошкоджених будинків на Оболоні на вулиці Богатирській та на проспекті Лобановського в Солом’янському районі столиці.

Також писали, що будинок на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва, який був пошкоджений російськими ракетами на початку війни під час російських обстрілів, повністю оновлений.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua