На Київщині відновили роботу 65 садочків

image
30 Травня 2022, 18:01
Поділитися:

Станом на 30 травня на території Київської області очно запрацювали 65 закладів дошкільної освіти.

Про це повідомив голова Київської обласної адміністрації Олексій Кулеба.

З них 53 заклади комунальної форми власності та 12 приватних. У цих закладах сформували 168 чергових груп, до яких зарахували понад 2300 дітей. Кулеба підкреслив, що свої двері для дітей відкрили саме ті садки, що мають необхідні укриття.

Наразі за дистанційною формою в області продовжують працювати 297 закладів дошкільної освіти, де влаштовані майже 12 тисяч дітей, у тому числі із родин внутрішньо переміщених осіб. Робимо все необхідне для того, аби діти були в безпеці, а їхні батьки могли спокійно працювати, – зазначив очільник області.

Раніше ми розповідали, що у військовій адміністрації Києва повідомили, що розуміють потреби батьків, тому почнуть поступово відновлювати роботу дитячих садочків. Київська військова адміністрація вирішила відкрити дитячі садочки з 1 червня.

Також писали, що під час спроби окупантами захопити Київ 16 дітей потрапили до лікарні у тяжкому стані, четверо з них померли. Всього ж внаслідок вторгнення рф загинули 120 мешканців столиці, ще 300 отримали поранення. 

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua