На Київщині відкрили сучасний навчально-практичний центр технологій та дизайну

image
23 Січня 2020, 11:14
Поділитися:

Навчально-практичний центр технологій та дизайну відкрили 22 січня на базі Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну. Створено центр за рахунок коштів обласного бюджету, виділених для проведення модернізації та оновлення матеріально-технічної бази.

Центр відкрито з метою здійснення підготовки фахівців швейної галузі, перепідготовки незайнятого населення та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання за інноваційними освітніми технологіями на сучасному обладнанні, забезпечення регіонального ринку праці висококваліфікованими, конкурентоспроможними робітничими кадрами. Завдяки центру з’являється можливість курсової підготовки на основі модульних освітніх програм, участі в тренінгових заняттях та майстер класах від відомих кутюр’є.

Тут встановлені універсальні прямострочні та спеціальні (петельна розпошивальна, краєобметувальна, вишивальна) машини, широкоформатний друкувальний пристрій плотер. Є професійні прасувальні столи, новітнє обладнання для волого-теплової обробки швейних виробів.

У ході урочистого відкриття відбулася презентація концепції центру, демонстрація роботи швейного обладнання із застосуванням САПР, дефіле колекцій креативного одягу, представлення робіт дизайн-студії та кабінетів конструювання та моделювання, виставка практичних виробів педагогів, студентів та учнів  коледжу.

У цей день для учнів шкіл міста Білої Церкви відбувся молодіжний фестиваль «Проф FEST OK» – День відкритих дверей. Школярі взяли участь у різноманітних професійних воркшопах.

Серед почесних гостей, які завітали на відкриття центру – народний депутат України Ольга Коваль, заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація