На Київщині відкрили 39-й молодіжний простір в селищі Борова

На Київщині відкрили 39-й молодіжний простір в селищі Борова
1 Жовтня 2024, 19:51
Поділитися:

У селищі Борова до Дня Захисників та Захисниць України відкрили новий молодіжний простір та провели забіг, присвячений Героям. У події взяв участь перший заступник голови КОДА Микола Бойко, депутатка КОР Тетяна Самойленко, представники профільних департаментів КОДА, органів місцевого самоврядування та місцеві мешканці. 

Молодіжний простір – вже 39-та локація для молоді на Київщині. Тут одразу провели нетворкінг з молоддю щодо подальшої діяльності. 

Також під час відкриття перший заступник голови КОДА від імені Київської обласної державної адміністрації вручив подяки найактивнішим представникам молодіжної ради. Крім того, координатору Активних парків громади передали набір спортивного інвентарю, що був закуплений у межах реалізації обласної програми «Київщина спортивна».

«Попереду ще багато випробувань. Але перемога буде за нами, бо за нами правда. Адже нашу країну захищають кращі з кращих. Здолавши ворога ми з подвійною наснагою будуватимемо нову, сучасну, безпечну Україну. І будемо завжди пам’ятати тих, хто залишився на полі бою. Вічна шана тим, хто за право жити на вільній землі віддав найцінніше —  своє життя. Дякуємо за захист. Дякуємо за сьогодні», — зазначив Микола Бойко. 

Також в рамках заходу провели урочистий забіг, присвячений захисникам та захисницям України. 

Крім того, учасники події могли оглянути виставку творчих робіт мистецького патріотичного пленеру «Українська ідентичність через призму незламної молоді», Школи народної майстерності тощо.






The post На Київщині відкрили 39-й молодіжний простір в селищі Борова appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація