На Київщині відбувся фестиваль повітряних куль «Олександрійська феєрія»

image
27 Серпня 2019, 16:00
Поділитися:

З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України в м. Біла Церква відбувся заключний день фестивалю повітряних куль «Олександрійська феєрія». Організаторами святкового дійства виступили ГО «Біла Церква туристична» та  повітроплавна компанія «Спарт-Аеро».

Захід тривав протягом чотирьох днів, під час якого тисячі білоцерківців та гостей міста мали змогу поринути в атмосферу свята, головними героями якого були красені-велетні повітряні кулі, а дехто мав можливість здійснити незабутній політ над Білою Церквою, отримати прекрасні враження та помилуватися чудовими краєвидами.

На закриття фестивалю завітав голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян.

«Проведення  фестивалю повітряних куль – гарна ініціатива. Проекту лише три роки, але ми всі бачимо, яка кількість людей його відвідала. За оцінками фахівців, тут побувало щонайменше 50 тисяч осіб. Це правильний вектор діяльності аби позиціонувати Білу Церкву як туристичне місто і популяризувати її та дендропарк «Олександрія» зокрема», – зауважив Михайло Каренович.

Очільник Київщини наголосив на необхідності об’єднання зусиль місцевої влади та громади задля створення дієвих програм розвитку туризму, проведення заходів, які інформуватимуть мешканців Києва та інші регіони  про можливість відпочинку під час турів вихідного дня, зокрема і в дендропарку «Олександрія».

Михайло Каренович зауважив, що є прихильником активного відпочинку, тому буде популяризувати такі заходи.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація