На Київщині відбулась екологічна акція з озеленення – висаджено понад 600 дерев

image
21 Вересня 2020, 12:29
Поділитися:

Озеленення та екологічна просвіта для Київської обласної державної адміністрації є одним із екологічних пріоритетів. Відтак, в області постійно проводяться екологічні заходи із залученням молоді.

Минулими вихідними за дорученням голови Київської ОДА Василя Володіна департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації провів екологічну акцію в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав».

Під час екологічного заходу було висаджено понад 600 одиниць декоративних дерев та кущів разом зі студентами факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі. По завершенню учасники акції отримали методичну літературу екологічного спрямування.

Варто зазначити, що в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» на території Музею народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини є паркова зона площею понад 20 гектарів, на якій, починаючи з 60-тих років ХХ століття було закладено парк з унікальними зразками флори Середньої Наддніпрянщини, в тому числі, занесеними до Червоної книги України.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація