На Київщині вдосконалюють маршрутну мережу міжміських і приміських автобусних маршрутів

image
6 Жовтня 2021, 10:54
Поділитися:

6 октября 2021 г. 10:43

На Київщині триває робота з вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів. Йдеться про транспортне сполучення між населеними пунктами регіону, у тому числі й тих, які з’єднують область зі столицею.

Про це KV дізналася з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“Діючу мережу вже проаналізували спільно з експертами Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту. Окрім цього, врахували пропозиції, які надійшли від усіх районних державних адміністрацій, територіальних громад та перевізників і на їх підставі сформували новий проєкт маршрутної мережі. Підкреслю, що ми розглядаємо варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, йдеться про пряме сполучення між Борисполем і Броварами. Закликаю всіх жителів області активно долучатись до обговорення та створити на Київщині унікальну та комфортну маршрутну мережу”, – зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

в Телеграм

Наразі проєкт Реєстру внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування, організатором яких є Київська обласна державна адміністрація, знаходиться на стадії громадського обговорення. Строк проведення консультацій – 10 календарних днів. Пропозиції та зауваження до проєкту приймаються на електронну пошту: [emailprotected].

Читайте: У рамках “Великого будівництва” на Київщині осучанили школу, де півстоліття не було ремонтів

Фото: пресслужба КОДА.

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона