На Київщині в селі Ходосівка горіло 10 гектарів поля з травою (фото, відео)

image
27 Серпня 2023, 14:02
Поділитися:

27 серпня 2023 г. 14:01

В Обухівському районі Київської області вчора, 26 серпня, загорілася трава у селі Ходосівка. З пожежею на площі 10 га 33 бійці ДСНС боролися понад 4 години. Причина виникнення вогню встановлюється.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС у Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“26 серпня о 15:44 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у с. Ходосівка на вулиці Березовій”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На місце прибули бійці місцевої пожежної охорони села Хотів та пожежники з села Віта Поштова, смт Чабани, смт Козин, міста Обухова та Боярки.

Пожежники встановили, що горить трав’яний настил на відкритій місцевості площею 10 га.

Пожежу силами 33 рятувальників та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки було локалізовано о 18:55 та повністю ліквідовано. Причина пожeжі встановлюється.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області 22 серпня горіла суха трава на площі 2,9 га. З вогнем поблизу села Ісайки 7 рятувальників боролися понад три години.А 15 серпня рятувальники виявили загорання торфу на відкритій території у Вишгородському районі. Після локалізації вогню ліквідація осередку пожежі тривала кілька днів.

Читайте: У Києві та області надзвичайний рівень пожежної небезпеки утримається до закінчення вихідних

Фото: ГУ ДСНС у Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона