На Київщині в Нових Петрівцях внаслідок зіткнення двох автомобілів загинув водій

image
26 Листопада 2021, 10:44
Поділитися:

26 ноября 2021 г. 10:43

Сьогодні, 26 листопада, на Київщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення авто “Ваз 21063” та автомобіля “Mercedes-Benz Sprinter” один водій від отриманих травм помер у лікарні. Поліція Вишгородщини встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції Київської області.

“Близько 7 години у селі Нові Петрівці відбулося зіткнення двох автомобілів. За попередніми даними, автомобілі рухалися зі сторони міста Києва у напрямку села Нові Петрівці. 51-річний водій автомобіля “Mercedes-Benz Sprinter” виконував маневр повороту ліворуч у дозволеному місці. 72-річний водій автівки “Ваз 21063″ не помітив автомобіль, який зупинився для повороту та здійснив із ним зіткнення”, – йдеться в повідомленні.

в Телеграм

В результаті аварії водій та пасажир авто “Ваз 21063” отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу, проте водій від отриманих травм помер у лікарні. 51-річний водій другої автівки не постраждав.

На місці події працюють працівники відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.

Нагадаємо, 24 листопада у Бориспільському районі водій вантажівки Renault Magnum спровокував ДТП за участю ще двох автомобілів. В результаті всі водії були доставлені до лікарні

Читайте: У Вишгороді автобус і “Cadillac” не поділили дорогу

Фото: пресслужба ГУ Нацполіції Київської області

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона