На Київщині у Білоцерківській та Рокитнянській громадах запрацювали поліцейські станції

image
2 Вересня 2023, 17:05
Поділитися:

2 вересня 2023 г. 17:03

У Київській області в останній день серпня запрацювали поліцейські станції у селах Піщане та Ольшаниця. Поліцейські офіцери захищатимуть спокій мешканців у дванадцяти населених пунктах двох громад.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“31 серпня запрацювали поліцейські станції у Білоцерківській та Рокитнянській територіальних громадах, де будуть нести службу поліцейські офіцери. Вони отримали сертифікати про завершення навчання, помпові рушниці та ключі від службових автомобілів”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно з повідомленням, капітан поліції Дмитро Новиков дбатиме про безпеку жителів Білоцерківської громади у п’яти населених пунктах: села Піщана, Глушки, Храпачі, Скребиші, Томилівка.

Поліцейська станція розташована за адресою: село Піщана, вулиця Замкова, 66.

Капітан поліції Вадим Везерський стоятиме на варті та обслуговуватиме Рокитнянську громаду в семи населених пунктах: села Ольшаниця, Бушеве, Шарки, Луб’янка, Калинівка, Першотравневе, Любка.

Поліцейська станція розташована за адресою: село Ольшаниця, вулиця Центральна, 25.

Нагадаємо, у 2023 році поліцейські станції відкрилися в Ірпені , у Вороньківській територіальній громаді, у селищі Глеваха, у Броварській громаді запрацювали одразу дві станції, також у Баришівській та Березанській громадах Білоцерківщини , у Боярці , у Калитянській та Згурівській громадах Броварщини та у Коцюбинській громаді, що на Бучанщині.

Читайте: Поліція Ірпеня одержала безоплатно конфісковану зброю з Маямі

Фото: ГУ Нацполіції в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона