На Київщині тривають екстрені відключення світла, у Києві діють стабілізаційні графіки, – ДТЕК

image
31 Грудня 2022, 12:04
Поділитися:

31 грудня 2022 г. 12:01

Сьогодні, 31 грудня, у Київській області запроваджені екстрені відключення електроенергії. У столиці станом на ранок діють графіки стабілізаційних відключень електроенергії або планові відключення (ГПВ).

Про це, як передає KВ йдеться в повідомленні пресслужби ДТЕК “Київські регіональні електромережі” та інформації ДТЕК “Київські електромережі”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“В регіоні відбуваються екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють! Просимо набратися терпіння та зберігати спокій. Енергетики країни роблять все можливе, щоб виправити ситуацію”, – йдеться в повідомленні пресслужби “Київських регіональних мереж”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У Києві на ранок діють графіки планових відключень. Однак мешканців столиці закликали споживати електроенергію економно.

“Шановні клієнти! У Києві застосовуються графіки стабілізаційних відключень електроенергії. Бережіть себе та рідних! Віримо в перемогу”, – йдеться у повідомленні ДТЕК “Київські електромережі”.

Перевірити інформацію щодо поточних відключень або ознайомитись з графіком можна за посиланням.

Нагадаємо, столиця 30 грудня повернулася до графіків стабілізаційних відключень електроенергії. Вони діятимуть у разі, якщо не буде нових ворожих атак.

Читайте: У ДТЕК надали відповіді на ТОП-3 запитань від киян стосовно відключень світла (відео)

Фото: ДТЕК

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона