На Київщині триває громадське обговорення маршрутної мережі міжміських і приміських автобусних маршрутів

image
6 Жовтня 2021, 10:58
Поділитися:

На Київщині триває робота з вдосконалення маршрутної мережі міжміських і приміських маршрутів. Йдеться про транспортне сполучення між населеними пунктами регіону, у тому числі й тих, які з’єднують область зі столицею.

Про це інформаційному агентству “MKV” стало відомо з повідомлення пресслужби Київської ОДА.

«Діючу мережу вже проаналізували спільно з експертами Державного автотранспортного науково-дослідного та проєктного інституту. Окрім цього, врахували пропозиції, які надійшли від усіх районних державних адміністрацій, територіальних громад та перевізників і на їх підставі сформували новий проєкт маршрутної мережі. Підкреслю, що ми розглядаємо варіанти відкриття нових автобусних маршрутів, аналогів яким до цього не було. Наприклад, йдеться про пряме сполучення між Борисполем і Броварами. Закликаю всіх жителів області активно долучатись до обговорення та створити на Київщині унікальну та комфортну маршрутну мережу», – зазначив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Наразі проєкт Реєстру внутрішньообласних автобусних маршрутів загального користування, організатором яких є Київська обласна державна адміністрація, знаходиться на стадії громадського обговорення. Переглянути документ можна за цим посиланням. Зокрема, в документі можна побачити і маршрути громадського транспорту Макарівської громади.

Строк проведення консультацій – 10 календарних днів. Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту приймаються на електронну пошту КОДА: [email protected].

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!

Джерело