На Київщині тракторист підірвався на ворожій міні – ФОТО

image
22 Травня 2022, 12:47
Поділитися:

21 травня на Київщині тракторист підірвався на міні, яку залишили російські окупанти. Повідомлення про вибух до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло о 14:00. Нещасний випадок стався у с. Липівка, Макарівської селищної громади.

Про це повідомили в ДСНС.

На місце виклику прибула група піротехнічних робіт ДСНС України. Рятувальники деблокували потерпілого та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Небезпечну ділянку було промаркеровано. Працівники ДСНС вкотре нагадали, що слідування не обстеженими польовими або лісовими дорогами може коштувати життя!

Це далеко не перший випадок, коли трактористи підриваються на мінах в Київській області. Так, нещодано, у селі Андріївка, поблизу Макарова, тракторист виїхав у поле для проведення польових робіт та натрапив на протитанкову міну, яку залишили російські окупанти. На щастя, чоловік вижив. 

Також розповідали, що у Київській області на протитанкових мінах окупантів підірвався трактор та автомобіль рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Травмувалося 6 людей. 

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua