На Київщині територіальна громада вперше надала своєму поліцейському офіцеру службове житло

image
22 Липня 2021, 03:02
Поділитися:

Сьогодні у селі Медвин Білоцерківського району вперше на Київщині поліцейському офіцеру громади Куделі Артуру Олександровичу вручили ключі від службового житла.

В урочистостях взяли участь начальник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов та голова Медвинської сільської ради Ігнатій Сергієнко.

“Коли Медвинська територіальна громада доєдналася до програми “Поліцейський офіцер громади” та профінансувала ремонт поліцейської станції та придбання службового автомобіля, а вже сьогодні ми робимо другий крок і передаємо цю прекрасну хату у користування в якості службового помешкання для нашого поліцейського офіцера,” – зазначив Ігнатій Сергієнко.

Поліцейський офіцер громади – це людина, яка опікується проблемами мешканців ТГ, допомагає у вирішенні питань будь-якої складності. Це саме той поліцейський, який завжди буде поруч та першим прийде на допомогу, стане на захист громадян у будь-яку годину. Він є комунікатором між громадою та поліцією.

Його найголовніший обов’язок – створити безпечні умови проживання для людей навіть у найвіддаленіших куточках Київщини.

«Я дякую голові Медвинської територіальної громади за те, що тепер поліцейський офіцер має власне службове житло. Поліцейський офіцер громади ще краще зможе розуміти проблеми громадян та належним чином сприятиме у їх вирішенні. Я особисто обіцяю, що поліція Київщини всіляко допомагатиме у разі необхідності. Безпека громади – це спільна мета поліції та територіальних громад», – зазначив Андрій Нєбитов.

Раніше поліцейського офіцера громади вже забезпечили новим службовим приміщенням, автомобілем та зброєю, а сьогодні Андрій Нєбитов передав у користування необхідну техніку.