На Київщині створений Telegram-бот для пошуку зниклих людей

image
26 Березня 2022, 21:15
Поділитися:

26 марта 2022 г. 20:52

На Київщині створений Telegram бот для пошуку людей. Для ефективної дії необхідно вказати повну інформацію про зниклого.

Про цеКВстало відомо із повідомлення Поліції київської області

Як повідомляється, поліція Київщини спільно з Київською обласною військовою адміністрацією створили спеціальний ресурс, який допоможе знайти зниклих родичів, знайомих. Зазначається, що вперше така практика була успішно реалізована в Гостомельській громаді і вже дає позитивний результат.

“Для того, щоб розшукати зниклу людину, користувачам потрібно перейти до чат-боту месенжера Telegram https://t.me/findme_kyivobl_bot та надіслати необхідну для ефективного пошуку інформацію”, – йдеться в повідомленні.

Для пошуку треба написати наступну інформацію:

Свої анкетні дані: (П.І.Б.) дату народження, місце проживання або перебування на даний час, номер контактного телефону.
Відомості про зниклих: анкетні дані розшукуваного (П.І.Б.), дату народження, місце проживання, контактний телефон, місце та дату коли розшукувані виходили останній раз на зв’язок чи місце перебування, коли з ними було втрачено зв’язок.

в Телеграм

У випадку, якщо ви володієте інформацією про те, що окупанти відібрали у розшукуваного мобільний телефон, зазначте місце такої події та номер викраденого телефону.

Нагадаємо, Офіс Президента України спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики запустили Telegram- бот, мета якого допомогти дітям, які опинились у важких обставинах через війну.

Читайте: З’явився бот для допомоги дітям у складних обставинах під час війни

Фото: Facebook

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона