На Київщині стартував новий сезон «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

На Київщині стартував новий сезон «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»
18 Вересня 2024, 14:43
Поділитися:

Новий сезон «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»» розпочався на Київщині. В Київській ОВА відбулось засідання оргкомітету під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка. Серед учасників також заступниця голови КОДА Жанна Осипенко, представники профільних департаментів та координатори від кожного району. 

Під час засідання обговорили нагальні питання організації, реєстрації та  проведення змагань у рамках всеукраїнських шкільних ліг.  Серед першочергових завдань — внесення змін до комплексної програми та затвердження регіональних положень щодо проведення змагань.

Сезон 2024/2025 обіцяє бути ще більш масштабним. Загалом планується залучити до змагань понад 40 тисяч учасників в Київській області. Для порівняння — минулого року у шкільних лігах взяли участь 28 тисяч школярів.

Також збільшиться й кількість видів спорту. Вже традиційно школярі будуть змагатися за першість у баскетболі, волейболі, футзалі, черліденгу та спортивному орієнтуванні. Крім того, цього сезону школярі покажуть свою майстерність з регбі-5 та гандболі. 

«Напрацьовуємо рішення, щоб цьогорічний сезон всеукраїнських шкільних ліг також пройшов на високому рівні. Працюємо спільно та системно. Кожен етап змагань, починаючи зі шкільних і закінчуючи обласними, має відбуватися чітко, злагоджено та безпечно для всіх учасників. Діти мають бути зосередженими лише на спорті та перемозі», —  зазначив Микола Бойко. 

Відзначимо, що реєстрація на другий сезон наймасштабніших учнівських змагань країни вже відкрита. Вона триватиме з 15 вересня до 30 жовтня. Реєструйте свою команду на сайті scl.gov.ua і змагайтеся за звання чемпіонів.

The post На Київщині стартував новий сезон «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» appeared first on Київська обласна військова адміністрація.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація