На Київщині спинили водійку без документів, яка втікала від патрульних

image
27 Січня 2023, 21:37
Поділитися:

Фото з місця події

Учора, 26 січня, на 104 км автодороги Київ — Харків бориспільські інспектори помітили автомобіль Mersedes-Benz, який порушував правила дорожнього руху

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на пресслужбу патрульної поліції Борисполя.

Патрульні подали водійці сигнал про зупинку, але та не спинилась і лише пришвидшилась. Через деякий час жінка не впоралася з керуванням, і з’їхала на узбіччя.

За кермом автомобіля охоронці порядку виявили 24-річну громадянку, яка повідомила, що керує машиною без посвідчення водія. Також у жінки виявили ознаки наркотичного сп’яніння, однак проходження огляду на визначення стану вона категорично відмовилася.

На водійку інспектори склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Від керування транспортним засобом відсторонили.

Нагадаємо, що 26 січня правоохоронці розшукали водія мікроавтобуса, який у селищі Ворзель вчинив наїзд на велосипедиста та зник із місця події.



Читати “Моя Київщина” у Telegram




Джерело