На Київщині спіймали росіянина, який вкрав українські сосни

image
9 Листопада 2020, 19:45
Поділитися:

 

У Поліському районі біля села Луговики прикордонники зупинили мікроавтобус, завантажений «під зав’язку» деревиною. У бусі знаходилися троє лісових браконьєрів. Один із них виявився громадянином Росії, який перевищив законні терміни перебування в Україні.

У Державній прикордонній службі повідомили, що чоловіки не мали жодних дозволів на заготівлю деревини. На місце злочину викликали поліцію. Правоохоронці вилучили вантажний бус та близько трьох кубометрів кругляку хвойної породи.

На громадянина РФ складено адміністративні документи за ч.1 ст.203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні), рішення за якими приймуть фахівці Державної міграційної служби.

Також прикордонники направили повідомлення до Нацполіції щодо виявлення в діях чоловіків ознак кримінальних правопорушень за статтями 185 (крадіжка) та 246 (незаконна порубка та  перевезення лісу) Кримінального кодексу. Слідчі дії тривають.

Кримінальна відповідальність загрожує ще одним браконьєрам, але «рибним». Київські рибпатрульні спіймали двох чоловіків, які ловили рибу електровудками на Дніпрі у Вишгородському районі.

Олександр Галух

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ