На Київщині ще 15 територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю з поліцією

image
21 Січня 2021, 19:35
Поділитися:

«Безпека громади понад усе» – під таким гаслом відбулись сьогодні, 21 січня, робочі візити керівника поліції столичної області Андрія Нєбитова до Вишгородського та Бучанського управлінь поліції. Там полковник поліції зустрівся з представниками 15 територіальних громад для підписання Меморандум про співпрацю сторін на засадах партнерства.

Зазначимо, пілотний проєкт «Поліцейський офіцер громади», який передбачає, що кожна територіальна громада отримає свого офіцера поліції, реалізується по всій Україні. На Київщині у свій час підписали меморандум з поліцією перші 7 голів територіальних громад. На території шести громад вже несуть професійно службу поліцейські: захисники, порадники і помічники.

«Люди повинні знати і розуміти, що поліція та місцева громада – це єдине ціле у напрямку забезпечення безпеки», – з такою промовою звернувся до присутніх Андрій Нєбитов.

Також він висловив слова вдячності представникам ОТГ за розуміння потреб людей у безпеці, за те, що вони долучились до реалізації цього проєкту.

Полковник поліції зауважив, що зарубіжні партнери, перебуваючи у різних регіонах нашої країни, відмітили високу довіру і співпрацю між громадою і поліцією саме у столичній області.

І наприкінці зустрічі він закликав представників територіальних громад особисто взяти участь у відборі кандидатів на посади поліцейського офіцера громади, адже самий головний критерій оцінки його роботи – це довіра громадян.

До уваги! 25 січня стартує конкурс на вакантні посади поліцейського офіцера громади. У конкурсі можуть приймати участь тільки діючі працівники поліції. Онлайн-анкети можна подати за посиланням https://otg-officer.police.gov.ua/