На Київщині розшукують ґвалтівника | Новини

image
10 Березня 2021, 16:51
Поділитися:

Правоохоронці Київської області звернулися до громадян з проханням допомогти у пошуках зловмисника. Чоловік ґрунтовно підозрюється у зґвалтуванні 19-річної киянки. Повідомляться, що днями в столиці дівчина викликала таксі, проте переплутала автівки та опинилася в салоні з двома незнайомими їй чоловіками. Вони привезли потерпілу до себе додому у село Білогородка, після чого скористалися безпорадним станом своєї жертви та зґвалтували її.

Поліцейські провели низку-слідчо-оперативних дій та швидко встановили особу одного із зловмисників. Ним виявився 42-річний громадянин Азербайджану. Наразі його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Другий ґвалтівник на ім’я Ільгар перебуває у розшуку.

«Такі злочини є зухвалими та неприпустимими! Тому прохання за наявності будь-якої інформації щодо зловмисника прошу повідомити до поліції! Лише спільно ми вбережемо громадян від злочинних посягань зробимо Київщину безпечнішою!» – зазначив очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Читайте також:

В Броварському районі п’яний молодик напав на поліцейського

В Борисполі чоловік «під кайфом» вдерся до чужої оселі та пограбував господарів

На Броварській окружній скоєно розбійний напад на АЗС

Бориспілець збрехав про скоєння злочину, щоб поліція підвезла його додому

Джерело: Новости Броварів