На Київщині розгорнуто вже 438 Пунктів Незламності, – КОВА

image
30 Січня 2023, 13:09
Поділитися:

30 січня 2023 г. 13:01

За даними Київської обласної військової адміністрації (КОВА), станом 29 січня у Київській області функціонує 438 Пунктів Незламності. Облаштування локацій, де мешканці можуть підзарядити телефон, отримати доступ до Інтернету або просто зігрітися, триває.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби КОВА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як розповіли у КОВА, найбільше Пунктів розгорнули органи місцевого самоврядування – 291. Державна служба з надзвичайних ситуацій створила 65 Пунктів Незламності. Долучається до створення локацій все більше представників відповідального бізнесу. Наразі ними відкрито вже 82 Пункти.

Адреси Пунктів Незламності можна знайти на сайті Київської ОВА та на сайті nezlamnist.gov.ua

У Пунктах Незламності можна підзарядити телефон, отримати доступ до Інтернету, зігрітися тощо. Там є генератори, старлінки, запаси води та їжі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначають у КОВА, облаштування Пунктів Незламності у регіоні триває. Представники адміністрації продовжують роботу з обстеження Пунктів Незламності для усунення всіх недоліків.

Згідно з повідомленням, кожен відвідувач може залишити зворотний зв’язок щодо роботи пункту, заповнивши спеціальну гугл-форму чи зателефонувавши на “гарячу лінію” Київської ОВА за номером: (044) 363 07 34.

Довідково:

Пункти Незламності – це місце безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. Вони облаштовуються в адміністративних будівлях, закладах освіти, бізнесу (АЗС, аптеки, магазини), наметах ДСНС, модульних спорудах тощо. Пункти Незламності функціонують безкоштовно. У них, попри відключення електроенергії, передбачається наявність тепла, води, мобільного зв’язку, інтернету, живлення для мобільних пристроїв тощо.

Нагадаємо, у Києві на території “Даринку” створено Містечко Незламності. На площі 68 тисяч квадратних метрів створено зону, де люди можуть зігрітися, зарядити гаджети, провести час з дітьми.

Читайте: На території столичного “Даринку” створили Містечко Незламності площею 68 тисяч квадратних метрів (фото)

Фото: пресслужба КОВА.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона