На Київщині рятувальники дістали з автомобіля заблокованого в результаті ДТП “Діда Мороза” (фото)

image
14 Січня 2022, 13:58
Поділитися:

14 января 2022 г. 13:40

Сьогодні, 14 січня, близько 6-ї години по вул. Сквирське шосе в Білій Церкві що на Київщині, 46-річний водій вантажного автомобіля Mercedes допустив зіткнення з легковим автомобілем Skoda під керуванням 61-річного чоловіка. Водія легковика госпіталізували з переломами ребер.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби ГУ Нацполіції в Київській області.

На місце події одразу прибули працівники батальйону патрульної поліції Білої Церкви, слідчо-оперативна група Білоцерківського районного управління поліції та рятувальники ДСНС.

в Телеграм

“За кермом легковика знаходився літній чоловік у вбранні Діда Мороза, якого від удару заблокувало в автомобілі. Рятувальники, які прибули на місце, допомогли чоловіку вибратися та передали його працівникам швидкої допомоги. У нього діагностували переломи ребер та госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2”, – повідомили у поліції.

Водій вантажного автомобіля не постраждав. Автомобіль після удару пошкодив дерев’яну огорожу та заїхав на територію домоволодіння.

Слідчі з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди та згодом нададуть правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, 11 січня на Бориспільщині Київської області відбулося ДТП. На автошляху Н-08 автомобіль Volkswagen Passat зіштовхнувся з автомобілем “КАМАЗ”, в результаті один з водіїв загинув.

Читайте: На Київщині п’яний водій наїхав на поліцейського та намагався втекти з місця події

Фото: пресслужба ГУ Нацполіції в Київській області

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона