На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”

На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”
18 Березня 2024, 18:03
Поділитися:

18 березня 2024 г. 18:03

Дітей та підлітків віком від 10 до 18 років, а також їх батьків, запрошують на відкриту лекцію-презентацію “Історія дайвінгу у Світі та Україні”. Лекція організовується Українським Інститутом Підводних Досліджень разом із Пластовим вишкільним центром і пройде 23 березня.

Про це KВ стало відомо з публікації Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“На лекції-презентації учасники дізнаються: про появу та розвиток дайвінгу; про важливі події та людей, які доклали руку до розвитку підводних занурень; про власний досвід занурень організаторів та можливості для навчання дайвінгу в Україні; побачити дайверське спорядження із можливістю приміряти і подихати із “аквалангу””, – йдеться в анонсі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також, серед дітей та підлітків, що приймуть участь у заході, розіграють три сертифікати на пробне безкоштовне занурення. Обов’язковою умовою участі є попередня реєстрація за посиланням, після якої учасникам повідомлять точний час і місце проведення лекції.

Як раніше писала KВ, Бучанська міська рада має намір утилізувати тверді побутові відходи, великогабаритне сміття, опале листя та гілля до кінця грудня. Щоб очистити територію Бучанської громади, планують витратити понад 8,31 млн гривень.

Читайте: За вивіз сміття та листя Буча планує заплатити 8,3 млн гривень

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона