На Київщині проводяться тренування для саперів, піротехніки ДСНС продовжують роботи з розмінування (перелік локацій)

image
21 Жовтня 2022, 12:14
Поділитися:

21 жовтня 2022 г. 12:04

У Київській області впродовж 20 жовтня піротехніки ДСНС обстежили 7, 4 га території та знешкодили 11 вибухонебезпечних предметів. Рятувальники продовжують виявлення вибухівки та оприлюднили місця робіт на сьогодні, 21 жовтня. Водночас на Вишгородщині проводяться навчання для саперів.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області та інформації Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Сьогодні, 21 жовтня, на Вишгородщині рятувальники будуть відпрацьовувати навички вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Через це в деяких громадах області можливо чути звуки вибухів”, – попередили в КОВА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно повідомлення ДСНС, впродовж 20 жовтня піротехніки здійснили 10 виїздів, обстежили 7, 4 га території. Знешкоджено 11 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Сьогодні, 21 жовтня, бійці ДСНС залучатимуться до проведення робіт з обстеження та вилучення вибухонебезпечних предметів у наступних населених пунктах та територіях Київщини:

виконання заявок на оперативне реагування від населення Обухівського, Фастівського та Білоцерківського районів.

Нагадаємо, у Київській області розпочав роботу Штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону. Зазначається, що він буде займатися вирішенням питань щодо теплопостачання домівок.

Читайте: На Київщині розпочалися віялові відключення електроенергії

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона