На Київщині проведено понад 6350 перевірок дотримання карантину

image
18 Серпня 2020, 12:54
Поділитися:

Київщина як і вся Україна знаходиться на порозі другої «хвилі» захворюваності на коронавірус. Для її запобігання важливе жорстке дотримання карантинних обмежень. В області відбуваються регулярні перевірки громадських закладів та об‘єктів.

За останній період в Київській області проведено 352 перевірки автостанцій, залізничних вокзалів, гуртожитків, зупинок громадського транспортумісць масового скупчення громадян, транспортних засобів.

Крім того, працівники поліції на території Київської області здійснили 6013 перевірок ресторанів, кафе, барів.

Проведено 173 профілактичні бесіди, спрямовані на інформування населення щодо карантинних та протиепідемічних заходів, а також рішень органів місцевого самоврядування щодо боротьби з інфекційними захворюваннями.

За даними ситуаційного центру ГУНП в Київській області, за дотриманням карантину в області регулярно слідкують 558 поліцейських, 34 представники національної Гвардії України, 2 військовослужбовців Збройних Сил України.    

«Ми на межі «жовтої» зони карантину. Звертаюся до населення: дотримуйтеся правил карантину, не нехтуйте засобами особистої безпеки. Органи, що здійснюють перевірки, закликаю відповідально ставитися до своїх обов‘язків. Якщо кожен на своєму місці виконуватиме роботу якісно, результат буде позитивним. Що стосується власників громадських закладів,  саме від вас залежить безпека ваших відвідувачів, тож ставтеся до них з відповідною повагою. Разом ми зможемо уникнути загострення ситуації та блокування економіки області, як це відбувалося навесні», – зазначає голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація